Dronningens ansigter - mini-sognetur

Dronningens ansigter - mini-sognetur


# Nyheder
Udgivet fredag d. 26. juni 2020, kl. 21:07

Tag med på mini-sognetur tirsdag den 4. august. Kun ti pladser. Vi besøger Frederiksborg Slot i Hillerød for at se udstillingen Dronningens Ansigter. I anledningen af dronningens 80-års fødselsdag har det Nationalhistoriske Museum skabt en udstilling, der portrætterer Dronning Margrethe II´s liv, virke og særlige interesser.   

Efter besøget på slottet vil vi klokken 13.00 spise varm mad på spisestedet Leonora. Restauranten ligger i nærheden af slottet.   

Praktiske oplysninger; tilmelding i Simeons Kirke mandag den 27. juli hos Tove Amonsen fra kl. 10-12.00. Tove sidder i menighedssalen, ikke på kirkekontoret. Der er en deltagerbetaling på 100 kr. efter først til mølle princippet.

Tirsdag den 4. august mødes vi uden for Simeons kirke kl. 9.00. Vi benytter offentligt transport til Hillerød. Vi tager en bus til Nørreport og derfra videre med S-tog til Hillerød.  Har man pensionistkort kan man anvende det. Har man ikke, køber kirken billetten. Bemærk at udflugten kræver, at man er godt gående. Fra Hillerød Station og frem til slottet er der en gåtur på ca. 20 min.
Vi er tilbage på Nørrebro ca. 16.00      

Bemærk venligst forbehold for ændringer i forbindelse med myndighedernes restriktioner i forbindelse med Covid-19.